Mandy jelsma, haar passie, uw schoonheid!

Mandy Jelsma  verteld over haarzelf

Mandy Jelsma, Permanente make-up specialiste.

Mandy Jelsma is mijn naam en met gepaste trots stel ik u voor aan mijn bedrijf BeauSense. De werkzaamheden met BeauSense, waaronder de specialisatie in Permanente Make Up, voel ik me verantwoordelijk voor uw schoonheid. Daarbij ben ik  ook van mening dat een gezonde en mooie huid het resultaat van een gezond lichaamis. Sinds 2003 ben ik werkzaam als gediplomeerd PMU-specialiste én op het gebied van anti-veroudering en huid problemen. Ik geloof sterk dat met de juiste kuur methode elk huidtype voordeel heeft. PMU is een behandeling waarbij een deskundig advies van essentieel belang is. Om dit niveau te bereiken en te behouden, heb ik veel ervaring kunnen opdoen bij beurzen en de Society of Permanent Cosmetics Professionals in Brussel. Ik streef naar hét ultieme resultaat,Dit merk ik na elke behandeling van mijn klanten; ze zijn tevreden. Daarom houd ik mij regelmatig bezig met het vernieuwen van dit bedrijf. Ik werk hierdoor met heel veel enthousiasme en streef naar het voortzetten van kwaliteitsbehandelingen in de toekomst.

In mijn praktijk streef ik er naar om mijn klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Bij BeauSense zijn de behandelingen professioneel, deskundig en toch persoonlijk.

Na een intakegesprek en huidanalyse worden uw wensen en een behandelplan opgesteld. In mijn salon zet ik innovatieve huidpeelingen,gezichtsbehandelingen  en de hoogwaardige producten in voor een huidverbetering. Ik werk met de nieuwste, meest innovatieve technieken voor natuurlijke huid-verjonging en huid-verbetering zoals Microneedling, Microdermabrasie met ultrasound en de CryoPen. De resultaten kunnen direct zichtbaar zijn.

 

Wilt u meer weten over mandy Jelsma ?
Het telefoonnummer:075 6842303.
Of mobiel:06 52466418
Ik sta u graag te woord.Ik zie u snel voor één van de PMU-behandelingen.

 

 

een reactie van Olga Botesz die een behandeling van Mandy Jelsma heeft mee mogen maken;

 

olga

 

Ik ben er van opgeknapt!!van een lelijke bos wenkbrouwen nu een keurig boogje in een zachte permanente kleur..heel makkelijk bij te houden door de haartjes eronder en erboven met een pincet te verwijderen..Top gedaan!

 

                                                                   OLGA BOTESZ